ジャシュアン チェンが昨年に発表した下記の論文で、IEEE Computational Intelligence Society (CIS) Japan Chapter Young Researcher Awardを受賞した。2022年3月13日(月)に電気通信大学で開催された電子情報通信学会ニューロコンピューティング研究会に併設されたIEEE CIS JC授賞式会場にて授与が行われた。

陳 嘉璇、中根了昌、田中剛平、廣瀬明、「スピン波リザバーコンピューティングチップのためのフィルム貫通型電気―スピン波変換器」, NC2021-56
Jiaxuan Chen received Young Researcher Award, IEEE Computational Intelligence Society (CIS) Japan Chapter, in IEEE CIS JC Award Ceremony held in conjunction with IEICE Neurocomputing Technical Meeting held at University of ElectroCommunications on March 13 (Mon), 2023, for his presentation last year:

Jiaxuan Chen, Ryosho Nakane, Gouhei Tanaka, A.Hirose, "Basic Properties of Film-penetrating Transducers for a Spin-wave Reservoir Computing Chip," NC2021-56

<<Jiaxuan Chen received Young Researcher Award, IEEE CIS Japan Chapter>>
13 March 2023