2021年11月24日にNational Tipei University of Technologyにて張陽郎教授の組織のもと、臺灣太空科學聯盟 Mini-SARセミナーにて廣瀬明 が講演を行った。

A.Hirose, "Big SAR data intelligence in InSAR and PolSAR"

TSU-Mini-SAR Seminar Series (Taipei, hybrid, arranged by Prof. Scott Yang-Lang Chang, National Tipei University of Technology) invited Akira Hirose for an invited lecture:

<<Invited Talk in TSU-Mini-SAR Seminar Series (Taiwan Space Union)>>
24 November 2021