2018年6月25-7月8日にインド(DST)と日本(JSPS)による二国間共同研究の一貫として、インド工科大学(IIT)ルールキーのダーメンドラ・シン教授とインド工科大学(IIT)ボンベイのグラブ・シン博士が廣瀬研を尋ね、研究室メンバーと技術討論を行い、今後の地球観測リモートセンシング地中レーダなどの近距離イメージングについて議論した。その後、新潟大学の山口芳雄教授と山田寛喜教授の研究室をともに訪れ、偏波合成開口レーダを中心に広く技術討論を行った。
From June 25 to July 8, Prof. Dharmendra Singh of the Indian Institute of Technology (IIT) Roorkee and Dr. Gulab Singh of the Indian Institute of Technology (IIT) Bombay visited Hirose lab for discussion in cooperative research in India (DST) - Japan (JSPS) Bilateral Cooperation Project on remote sensing for earth observation and near-range imaging such as grond penetrating radars. Afterwards, we together visited Prof. Yoshio Yamaguchi and Prof. Hiroyoshi Yamada of Niigata University to hold a technical meeting on polarimetric synthetic aperture radar and related technology.

<<Visit of Prof. Dharmendra Shingh of Indian Institute of Technology (IIT) Roorkee and Dr. Gulab Singh of Indian Institute of Technology (IIT) Bombay in India (DST) -Japan (JSPS) Bilateral Cooperation Project>>
25 June - 8 July 2018