日台科学技術協力
国立成功大学
2010年4月21日
 台北駐日経済文化代表処(葉清發科学技術部長)の招きを受け、廣瀬が台湾成功大学の教授陣を訪ねて、学生に講義を行いまた会議に出席して、今後の電気電子分野の一層活発な科学技術協力を目指した議論を行った。

Taiwan-Japan Cooperation Meeting at
National Cheng Kung Univeristy (NCKU)
21 April 2010
The Taipei Economic and Cultural Representative Office in Japan (Dr. Ching-Fa Yeh) invited Akira Hirose to Taiwan to meet Professors at the NCKU to have a lecture to students and attend at meetings to activate the cooperation in electronics.
Thank you Prof. Lih Yih Chiou, Prof. Ray Yueh-Min Huang, Prof. Pau-Choo Julia Chung, Prof. Ming-Der Shieh, and Prof. Chih-Hung Kuo.